Wat ga je doen?
Wat ga je doen?
Tijdens deze workshop worst en of hamburger maken leer je een good old hamburger en heerlijke braadworstjes te maken, waar de smaak vanaf spat en het water je van in de mond loopt. Super leuk om te doen met vrienden, familie of collega’s. Je gaat zelf aan de slag met ons heerlijke vlees van eigen erf en de beste ingrediënten. Geen meuk dus, een goede hamburger en de lekkerste worst begint bij het beste vlees. De workshop worst en of hamburger maken bestaat uit ontvangst met koffie, thee en wat lekkers. Daarbij vertelt boerin Inge je het één en ander over onze boerderij. Al gauw rolt dit over in een rondleiding over het erf en bezoeken we de dieren. Je krijgt uitleg over onze manier van boeren en waarom ons vlees zoveel lekkerder smaakt!
Worst en hamburgers maken
Daarna gaan we samen de keuken in. Het vlees wordt uitgezocht, gecontroleerd, versneden, gemalen en gekruid. We werken met echte natuurdarm, die gaan we spoelen en daarna begint het zware werk: kneden! Om een goede hamburger te maken moet je hard werken. De truc is alle eiwitten los te kneden, zodat de hamburger binding krijgt. We maken twee variaties worst en of hamburgers. We hebben voorbereide recepten klaar liggen, je mag ook zelf een receptuur samenstellen met keuze uit onze ruime kruidenrek.
Extra info:
- We verpakken alles zo dat je de hamburgers makkelijk mee naar huis kunt nemen.
- De totale workshop duurt ongeveer 2 uur.
- De workshop worst en of hamburgers maken kost €59 per persoon, met minimaal vier deelnemers. Minder deelnemers kan, de gehele workshop kost dan €236.
- De workshop is inclusief materiaal, koffie, thee en gebak en 1 kilo zelfgemaakte worst en of hamburger per persoon om mee naar huis te nemen.
- De workshop vindt plaats op onze boerderij in Halle. In overleg kan de workshop ook plaats vinden op een locatie naar keuze. Daarvoor rekenen we een reisvergoeding van €50 per uur. We nemen van te voren altijd even contact met je op over details, wensen en voorkeuren.
Datum in overleg
Onze workshops worden gegeven aan prive-gezelschappen. Openbare workshops kunnen we helaas niet aanbieden. Datum is altijd in overleg en op basis van beschikbaarheid. Na het boeken van een workshop kunt u contact opnemen voor het selecteren van een geschikte datum. Beschikbare dagen zijn in principe:
- maandagavond
- donderdagmorgen of -middag
- vrijdagavond
- zaterdagmiddag of -avond
- zondagmorgen, -middag of -avond
Met luxe boerenlunch of barbecue
Voor of na de workshop kun je ook kiezen voor een lekkere boerenlunch aan onze eigen keukentafel, of een barbecue waarbij je je eigen gemaakte worst en of hamburger (deels) opeet. Of kies voor een barbecue met je eigen hamburgers en worsten.
Geïnteresseerd in deze workshop?
Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?
Informatie aanvragen